e-Commerce

Crește vânzările online rapid și eficient.

Optimizarea vânzărilor cu ajutorul unui magazin online

Creați un catalog de produse impresionant și pagini interesante de descriere a produselor

Creați pagini interesante pentru produseledumneavoastră

Blocurile de construcție și editarea inline oferite de către Odoo face din crearea paginilor descriptive pentru produsele dumneavoastră un proces foarte ușor și rapid. Doriți să schimbați prețul unui produs sau să adăugați un banner? Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați în modul de editare și să faceți modificările dorite.
Aşezaţi blocurile de construcţie exact aşa cum vă doriţi pentru a creea pagini frumoase care să fie pe placul clienţilor dumneavoastră. Odoo oferă şi un mecanism de creştere a vizibilităţii magazinui în mediul online şi pe reţelele de socializare, oferindu-le posibilitatea vizitatorilor de a distrubui pagina unui produs care li s-a părut interesant.

Soluții simple pentru a impulsiona afacerea dumneavoastră

 

Facilitatea de a oferi și alte produse în legătură cu produsul ales de cliențiidumneavoastră vă va ajuta să creșteți veniturile companiei. La cumpărarea unui produs pot fi sugerate produse altervative, accesorii sau produse optionale. Instrumentul Odoo de upselling vă permite să arătați vizitatorilor produse similare, dar mai scumpe decât cel ales din baza de date, în acest fel va puteţi creşte semnificativ vânzările.
Opțiunea de editare inline vă permite să shimbați prețul unul produs sau să promovați un produs cu un singur click.

 

Procedee simple de facturare

Creați facturi pentru clienții dumneavoastră cu doar câteva click-uri. Nu veți mai avea probleme cu sincronizarea datelor între două software-uri diferite pentru a creea facturile necesare cu ajutorul modulului e-Commerce.
Controlați vânzările și banii în timp real și folosiți rapoartele create de Odoo pentru a vă îmbunătăți eficiența magazinului dumneavoastră online.

Management integrat de stocuri

Aveți la dispoziție toate datele de stoc într-un singur loc. Consolidați toate canalele de vânzări în timp real și aflați cifrele de inventar pentru a gestiona eficient achiițiile.

Gestionaţi eficient magazinul online

Pentru vizitatori este foarte uşor să găsească produsele dorite şi să le adauge în coşul de cumpărături, însă şi în calitate de administrator al magazinului online este foarte simplu să îţi gestionezi eficient afacerea. Pentru un produs, poţi crea mai multe variante prin adăugarea unor caracteristici. În acest fel, fiecare variantă va fi un produs individual şi va avea propriul său preţ şi propriul stoc

Personalizați catalogul de produse

Obțineți control complet asupra modului de afișare al produselor în pagina de catalog: folosiți panglici de promovare, modificați dimensiunea produselor în pagină, aplicați reduceri sau schimbați modul de vizualizare al listei de produse.
Editați orice produs inline pentru a dezvolta site-ul conform nevoilor și cerințelor clienților dumneavoastră.

Îmbunătățiți vânzările prin sincronizarea magazinelor Utilizați echipamentele pe care deja le aveți cu o interfață proiectată pentru productivitate