Facturare

Trimiteți facturi online cu un aspect profesional

 

 

Procesul de facturare a devenit mai ușor

Gestionați contractele, creați facturi repetitive și înregistrați rapid încasările

 

 

Trimiteți facturi cu un singur click

Trimiteți facturi clienților dumneavoastră foarte ușor și rapid cu un singur click. Facturile vor fi automat atașate la email-uri în format PDF.

Plăți online

Oferiți-le utilizatorilor posibilitatea să facă plăți rapid cu ajutorul serviciilor paypal sau al altor tipuri de procesare a plății. Nu va mai trebui să trimiteți constant memento-uri clienților dumneavoastră pentru a le reaminti să efectueze plățile. Odoo simplifică procesul de plată și vă ușurează munca, doar setați pașii care trebuie urmați, iar Odoo va trimite automat email-uri de reamintire clienților dumneavoastră.

Analiza vânzărilor și a costurilor

Obțineți acces direct la informații cheie cu tablouri de bord dinamice și personalizate. Realizați o analiză a facturilor după produs, client, agent de vânzări sau multe alte criterii.

 

Integrarea cu alte aplicații

Generați automat facturi pe baza comenzilor de vânzare, a comenzilor de livrare sau a contractelor. Răspunsurile la email-urile dumneavoastră apar automat în istoricul fiecărui document, având atașat un modul de accesare directă a rețelelor sociale. Modulul de facturare este integrat şi cu magazinul online, astfel încât comenzile plasate de clienţi vor deveni automat comenzi de vânzare şi vor putea fi facturate în doar câteva secunde

 

Efectuați tranzacții cu doar câteva click-uri

Gestionați activele, cheltuielile și bugetele fără probleme