Gestiunea producţiei

Planificaţi timpul de lucru şi capacitatea resurselor

 

Gestionaţi eficient toate operaţiile de producţie

Gestionaţi, planificaţi, urmăriţi şi programaţi toate operaţiunile de producţie

 

 

Planificarea resurselor de producţie

Odoo vă va ajuta să gestionaţi eficient toate operaţiile de producţie şi asamblare. Programaţi comenzile de producţie şi cele de lucru în mod automat, iar apoi vizualizaţi planificările în modurile de vizualizare Kanban şi Gantt. Folosiţi instrumentele avansate de analiză pentru a detecta aglomerările privind resursele şi depozitele. Planificaţi automat comenzile de producţie şi cele de lucru pe baza normelor de achiziţii, a estimărilor cantitative şi a cererii.

 

Bucuraţi-vă de flexibilitate în toate operaţiile

Editaţi manual toate operaţiile în orice stadiu al procesului de producţie. Odoo nu este un sistem rigid, el vă va permite să realizaţi şabloane pentru toate operaţiile şi să folosiţi un set de instrumente pentru a găsi soluţii la orice problemă.

 

 

Planificaţi comenzile de lucru

Creaţi rute şi planificaţi timpul de lucru şi capacitatea resurselor. Identificaţi rapid necesarul de resurse şi blocajele apărute pentru a vă asigura că producţia respectă termenele de livrare. Odoo vă permite să organizaţi comenzile de producţie şi cele de lucru în orice mod doriţi. Procesaţi comenzile viitoare din listă, revizuiţi-le din calendar şi modificaţi planificările făcute din diagrama Grantt.

Integrare completă cu alte module

Acest modul este complet integrat cu modulele de vânzări şi achiziţii pentru a realiza o planificare exactă a resurselor de producţie. Integrarea cu modulul de contabilitate permite o evaluare contabilă în timp real şi o raportare a costurilor şi veniturilor generate de operaţiunile de producţie.

Realizaţi o analiză a afacerilor

Urmăriţi procesul oricărei activităţi