Website integrat

Personalizează fiecare element al paginii web.

 

Realizați un website interesant, ușor de particularizat

Utilizați blocurile de construcție și editați totul inline

Editați totul inline

Creați site-uri frumoase și interesante fără a avea cunoștințe de programare avansate. Opțiunea oferită de Odoo de a edita pagina web inline va transforma realizarea de pagini web într-un proces ușor și rapid. Pentru a edita conținutul paginii trebuie doar sa intrați în modul de editare și veți putea începe să faceți modificările dorite.
De asemenea creați pagini perfecte prin așezarea blocurilor de construcție. Mutați-le și redimensionați-le pentru a obține aspectul dorit.

Design simplu, folosind blocuri curate și Interfață pentru dispozitivele mobile

Fie că e vorba de descrierile produselor, bloguri sau pagini de statistică nu trebuie să fiți un designer web priceput pentru a reuși să creați o pagină interesantă. Doar trageti, plasați și editați blocurile predefinite pentru a creea o pagină web.
Obțineți un site web optimizat pentru telefoane mobile și tablete cu ajutorul designului receptiv oferit de Odoo. Astfel, toate paginile se vor ajusta automat la mărimea ecranului.
Cu Odoo, site-ul dumneavoastră și toate modificările pe care le efectuați se vor aplica instantaneu pe orice dispozitiv.

Atrageți mai mulți utilizatori

Unealta de Promovare sugerează cuvinte cheie conform celor mai căutați termeni de pe Google. Aceste instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare sunt gata de utilizat, fără a necesita configurare.
Google Analytics urmărește automat cărucioarele de cumpărături, iar harta site-ului și conținutul structurat sunt create automat pentru Google Indexare.

Traduceri automate

Traduceți site-ul dumneavoastră în mai multe limbi, fără nici un efort. Odoo propune traduceri automate, în urma a ce editați pe pagina principală.
Beneficiați de traducători profesioniști pentru a traduce automat conținutul paginii cu ajutorul Gengo. Când editați pagina principală, Odoo va realiza aceleași modificări în toate celelalte limbi în doar câteva ore.

 Schimbați tema cu un singur click

Proiectați o temă personalizată sau optați pentru una dintre temele predefinite pentru a obține aspectul dorit pe site-ul dumneavoastră.
Testați o nouă schemă de culori și schimbați oricând tema aleasă cu un singur click.

Optimizarea vânzărilor cu ajutorul unui magazin online

Modulul e-Commerce e foarte ușor de personalizat și de utilizat