Aprovizionare

Obţine cele mai bune preţuri şi îmbunătăţeşte aprovizionarea.

Alegeţi cea mai bună ofertă

Managementul achiziţiilor la îndemâna dumneavoastră

Managementul achiziţiilor

Trimiteţi automat cereri de ofertă către furnizorii dumneavoastră, urmăriţi achiziţiile, gestionaţi informaţiile furnizorilor, gestionaţi recepţia produselor şi verificaţi facturile de la furnizori în doar câţiva paşi cu modulul de management al achiziţiilor.

Propuneri automate de achiziţii

Trimiteţi cererea de achiziţie potrivită la momentul potrivit pentru a scădea nivelul depozitului. Îmbunătăţiţi procesul de aprovizionare cu reguli privind achiziţiile în funcţie de nivelurile de stoc, reguli logistice, comenzi de vânzare şi comenzi de producţie preconizate.

Trimiteţi cereri de ofertă şi comenzi de achiziţii către furnizorii dumneavoastră cu un sigur click. Aveţi acces la detaliile produselor comandate şi cele privind recepţia produselor.

Obţineţi cel mai bun preţ

Creaţi cereri de oferte şi comparaţi-le pentru a găsi cel mai bun preţ. Alegeţi cea mai bună ofertă si trimiteţi o comandă de achiziţie cu un singur click. Utilizaţi rapoartele pentru a analiza calitatea furnizorilor dumneavoastră.

Controlul produselor şi al facturilor

Controlul inventarului vă permite să gestionaţi comenzi, rambursări, recepţia de produse şi controlul calităţii. Alegeţi metoda potrivită nevoilor dumneavoastră, generaţi facturi ciornă bazate pe ordine de achiziţie şi recepţia produselor. Creaţi facturi manual şi importaţi linii din ordinele de achiziţie.

Importaţi ofertele furnizorilor

Importaţi în câţiva paşi simpli ofertele furnizorilor pentru a lua decizii de aciziţie bazate pe promoţii, cantitate şi condiţii contractuale speciale. Puteţi chiar să stabiliţi preţurile de achiziţie ca fiind baza de formare a preţului de vânzare.

Planificaţi resursele şi comenzile de producţie

Folosiţi modulul Gestiunea producţiei pentru a lucra eficient