Blog

Promovaţi afacerea cu opţiunea de blogging

Exprimaţi-vă cu Odoo

Scrieţi. Proiectaţi. Promovaţi. Acţionaţi.

Platformă Open Source

Scrieţi sau desenaţi, promovaţi, intraţi în contact cu vizitatorii, moderaţi fluxurile sociale, folosind platforma de blogging. Promovaţi blogul în mod eficient cu Google şi traduceţi în limbi străine cu doar câteva click-uri.

Postaţi uşor şi profesionist

Opţiunea Drag & Drop vă ajută să creaţi postări deosebite care integrează perfect imagini, clipuri video, citate, bannere, etc. Cu abordarea unică de Edit inline puteţi crea un conţinut prezentabil şi profesionist.

Traduceri automate

Creşteţi numărul de vizitatori prin traducerile profesioniste în mai multe limbi oferite de opţiunea on demand. Toate modificările sunt traduse automat fără nici un efort.

Comunicaţi cu vizitatorii

Opţiunea de live chat vă permite să comunicaţi în timp real cu vizitatorii  pentru a primi feedback la postări sau pentru a primi idei pentru viitoare postări. Comunicarea cu vizitatorii este o modalitate bună de a transforma vizitatorii în clienţi.

Fidelizaţi vizitatorii

Doar un singur click pe butonul follow le permite vizitatorilor să primească postări prin email fără să fie necesar să-şi facă cont pe blog. Iconiţele de social media le permit vizitatorilor să distribuie uşor postările preferate.

Opţiunea Google Analytics

Măsuraţi impactul fiecărei postări. Configurările programului permit generarea de statistici privind diverse evenimente de shopping, acţiuni, etc. Uneltele de marketing ale Odoo sunt conectate la Google Analytics permiţând cearea unei imagini de ansamblu a afacerii.

Opţiunea SEO

Atrageţi noi clienţi prin optimizarea motoarelor de căutare. Odoo sugerează cuvinte cheie pentru titlurile dumneavoastră în concordanţă cu cele mai căutate cuvinte pe Google. Google Analytics urmăreşte interesul vizitatorilor, hărţile sunt create automat pentru o rapidă indexare Google, etc. Sistemul crează automat conţinut pentru promovarea eficientă a produselor şi evenimentelor pe Google.

Teme prietenoase

Temele sunt uşor de proiectat. Programul foloseşte o structură HTML care permite distribuirea cu uşurinţă a temelor. Abordarea de building block permite site-ului să rămână curat după ce utilizatorii încep să creeze noi conţinuturi.

Drepturi de acces facile

Nu toată lumea are nevoie de acelaşi acces la site. Designerii gestionează structura site-ului, editorii aprobă conţinutul, autorii compun conţinutul, astfel că procesul de publicare satisface nevoile companiei dumneavoastră. Alte drepturi de acces sunt legate de obiectul afacerii şi respectă managementul standard al drepturilor de acces, astfel că nu este necesar să configuraţi lucrurile de 2 ori.

Creaţi chestionare

Culege informaţii de înaltă calitate şi analizaţi răspunsurile