Campanii email

Realizează campanii email eficiente şi monitorizează succesul lor.

Trimiteţi uşor email-uri în masă

Obţineţi statistici în timp real cu privire la succesul campaniilor

Trimiteţi uşor email-uri în masă

Odoo vă oferă posibilitatea să trimiteţi uşor email-uri în masă, atât prospecţilor, cât şi clienţilor. Monitorizaţi succesul campaniilor email pentru a vă putea îmbunătăţi rata de conversie. Realizaţi email-uri profesionale şi refolosiţi şabloanele cu doar câteva click-uri.

Trimiteţi email-uri profesionale

Importaţi o bază de date de potenţiali clienţi sau alegeţi dintre pistele, oportunităţile şi listele de clienţi deja existente.

Definiţi şabloane de email şi refolosiţi conţinutul sau anumite elemente predefinite de design pentru newsletter. Configuraţi câteva servere de email cu propriile lor adrese IP pentru a optimiza rata de deschidere a email-urilor.

Organizaţi campaniile email

Obţineţi statistici în timp real, cu privire la succesul campaniilor, pentru a vă putea îmbunătăţi rata de conversie. Urmăriţi email-urile trimise, primite, deschise şi cele la care aţi răspuns deja.

Administraţi cu uşurinţă campaniile email, grupurile de discuţii, pistele şi oportunităţile, cu ajutorul unei platforme simple, prietenoase şi puternice.

Administraţi întreaga campanie de marketing folosind o singură platformă.

 Campanii integrate în toate aplicaţiile Odoo

Îmbunătăţiţi modalitatea de a comunica cu clienţii dumneavoastră, având acces la toate instrumentele de trimitere a email-urilor în masă.

Trimiteţi email-uri cu ajutorul şabloanelor oferite de modulul de oportunităţi CRM, selectaţi pistele din diverse segmente de marketing, trimiteţi oferte de locuri de muncă şi răspundeţi în mod automat aplicanţilor.

Răspunsurile la email-urile dumneavoastră apar automat în istoricul fiecărui document, având ataşat un modul de accesare directă a reţelelor sociale.

Gestionaţi baza de date a pistelor

Gestionaţi fluctuaţiile şi rata de conversie a pistelor

Cu Odoo veţi avea o bază de date a pistelor cât mai bine definită, pe care o veţi putea eficientiza pe baza email-urilor primite. Odoo gestionează fluxul de email-uri într-un mod practic, etichetând pistele eronate şi oferindu-vă, în acelaşi timp, statistici asupra calităţii lor.

Trimiteţi email-uri cu un singur click

Selectaţi orice document şi trimiteţi-l prin email.

Cu toate că departamentul de marketing lucrează cu plăcere la campaniile de informare, le puteţi oferi agenţilor dumneavoastră posibilitatea de a trimite email-uri de informare în masă, cu un singur click.

Selectaţi-vă prospecţii dintre piste, furnizori, aplicanţi şi alte resurse proprii, şi trimiteţi email-uri cu un singur click, folosind şabloane deja existente.

Urmăriţi răspunsurile primite de la clienţi

Aplicaţia de chat vă dă posibilitatea de a comunica mai eficient şi mai rapid cu clienţii dumneavoastră. Creaţi documente automat, bazate pe răspunsurile primite la campaniile email. Urmăriţi aceste discuţii direct din documentele salvate de Odoo sau prin email.

Grupaţi toate discuţiile şi negocierile aparţinând aceluiaşi document şi informaţi agenţii responsabili de organizarea evenimentelor specifice.

Platforma de campanii

Adunaţi toate informaţiile necesare pentru elaborarea unor campanii de marketing eficiente. Monitorizaţi apoi statisticile fiecărei campanii în parte: bounce rate-ul, email-urile trimise, cel mai bun conţinut, etc.

Analizaţi cu precizie performanţele campaniilor.

Creaţi o listă publică de email-uri pentru newsletter Modulul Grupuri de comunicare vă va uşura munca