e-Commerce

Creşte vânzările online rapid şi eficient.

Optimizarea vânzărilor cu ajutorul unui magazin online

Creaţi un catalog de produse impresionant şi pagini interesante de descriere a produselor

Creaţi pagini interesante pentru produseledumneavoastră

Blocurile de construcţie şi editarea inline oferite de către Odoo face din crearea paginilor descriptive pentru produsele dumneavoastră un proces foarte uşor şi rapid. Doriţi să schimbaţi preţul unui produs sau să adăugaţi un banner? Tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi în modul de editare şi să faceţi modificările dorite.
Aşezaţi blocurile de construcţie exact aşa cum vă doriţi pentru a creea pagini frumoase care să fie pe placul clienţilor dumneavoastră. Odoo oferă şi un mecanism de creştere a vizibilităţii magazinui în mediul online şi pe reţelele de socializare, oferindu-le posibilitatea vizitatorilor de a distrubui pagina unui produs care li s-a părut interesant.

Soluţii simple pentru a impulsiona afacerea dumneavoastră

 

Facilitatea de a oferi şi alte produse în legătură cu produsul ales de clienţiidumneavoastră vă va ajuta să creşteţi veniturile companiei. La cumpărarea unui produs pot fi sugerate produse altervative, accesorii sau produse optionale. Instrumentul Odoo de upselling vă permite să arătaţi vizitatorilor produse similare, dar mai scumpe decât cel ales din baza de date, în acest fel va puteţi creşte semnificativ vânzările.
Opţiunea de editare inline vă permite să shimbaţi preţul unul produs sau să promovaţi un produs cu un singur click.

 

Procedee simple de facturare

Creaţi facturi pentru clienţii dumneavoastră cu doar câteva click-uri. Nu veţi mai avea probleme cu sincronizarea datelor între două software-uri diferite pentru a creea facturile necesare cu ajutorul modulului e-Commerce.
Controlaţi vânzările şi banii în timp real şi folosiţi rapoartele create de Odoo pentru a vă îmbunătăţi eficienţa magazinului dumneavoastră online.

Management integrat de stocuri

Aveţi la dispoziţie toate datele de stoc într-un singur loc. Consolidaţi toate canalele de vânzări în timp real şi aflaţi cifrele de inventar pentru a gestiona eficient achiiţiile.

Gestionaţi eficient magazinul online

Pentru vizitatori este foarte uşor să găsească produsele dorite şi să le adauge în coşul de cumpărături, însă şi în calitate de administrator al magazinului online este foarte simplu să îţi gestionezi eficient afacerea. Pentru un produs, poţi crea mai multe variante prin adăugarea unor caracteristici. În acest fel, fiecare variantă va fi un produs individual şi va avea propriul său preţ şi propriul stoc

Personalizaţi catalogul de produse

Obţineţi control complet asupra modului de afişare al produselor în pagina de catalog: folosiţi panglici de promovare, modificaţi dimensiunea produselor în pagină, aplicaţi reduceri sau schimbaţi modul de vizualizare al listei de produse.
Editaţi orice produs inline pentru a dezvolta site-ul conform nevoilor şi cerinţelor clienţilor dumneavoastră.

Îmbunătăţiţi vânzările prin sincronizarea magazinelor Utilizaţi echipamentele pe care deja le aveţi cu o interfaţă proiectată pentru productivitate