Facturare

Trimiteţi facturi online cu un aspect profesional

 

 

Procesul de facturare a devenit mai uşor

Gestionaţi contractele, creaţi facturi repetitive şi înregistraţi rapid încasările

 

 

Trimiteţi facturi cu un singur click

Trimiteţi facturi clienţilor dumneavoastră foarte uşor şi rapid cu un singur click. Facturile vor fi automat ataşate la email-uri în format PDF.

Plăţi online

Oferiţi-le utilizatorilor posibilitatea să facă plăţi rapid cu ajutorul serviciilor paypal sau al altor tipuri de procesare a plăţii. Nu va mai trebui să trimiteţi constant memento-uri clienţilor dumneavoastră pentru a le reaminti să efectueze plăţile. Odoo simplifică procesul de plată şi vă uşurează munca, doar setaţi paşii care trebuie urmaţi, iar Odoo va trimite automat email-uri de reamintire clienţilor dumneavoastră.

Analiza vânzărilor şi a costurilor

Obţineţi acces direct la informaţii cheie cu tablouri de bord dinamice şi personalizate. Realizaţi o analiză a facturilor după produs, client, agent de vânzări sau multe alte criterii.

 

Integrarea cu alte aplicaţii

Generaţi automat facturi pe baza comenzilor de vânzare, a comenzilor de livrare sau a contractelor. Răspunsurile la email-urile dumneavoastră apar automat în istoricul fiecărui document, având ataşat un modul de accesare directă a reţelelor sociale. Modulul de facturare este integrat şi cu magazinul online, astfel încât comenzile plasate de clienţi vor deveni automat comenzi de vânzare şi vor putea fi facturate în doar câteva secunde

 

Efectuaţi tranzacţii cu doar câteva click-uri

Gestionaţi activele, cheltuielile şi bugetele fără probleme