Exprimaţi-vă

Discutaţi şi comentaţi împreună cele mai bune idei

Newsletter şi informaţii interne

Creaţi grupuri interne şi liste de email cu uşurintă

Email-uri interne

Modulul Odoo de reţea socială permite crearea de grupuri interne şi liste de email pe diferite subiecte pentru orice departament al companiei. Este o modalitate simplă şi uşoară de a trimite orice fel de informare în cadrul firmei.

Odoo vă oferă o aplicaţie grozavă de administrare a listelor de email şi o modalitate simplă de a menţine toţi angajaţii informaţi.

Grupuri specifice pentru subiecte specifice

Aveţi un proiect nou în care sunt implicaţi diferiţi oameni din diverse departamente? Există un subiect care trebuie discutat de anumite persoane? Acestea sunt doar câteva exemple de situaţii în care sunt necesare canale specializate de comunicare în compania dumneavoastră. Odoo vine cu o soluţie! Cu acest modul puteţi structura comunicarea prin crearea unui grup intern, special pentru un anumit proiect. Puteţi să adăugaţi şi să ştergeţi cu uşurinţă membri.

Creaţi o listă publică de email-uri

Odoo vă permite să creaţi un grup public, care poate fi utilizat ca şi listă publică de email pentru newsletter sau pentru corespondenţă cu comunitatea. Puteţi crea liste de email pentru newsletter adăugând un formular pe site, unde vizitatorii se pot înscrie prin simpla introducere a adresei de email, care va fi adăugată automat în baza de date.

Comunicaţi eficient

Comunicaţi în timp real cu utilizatorii