Parc auto

Monitorizaţi autovehiculele, înregistrând contractele, kilometrajul, alimentările, serviciile şi costurile

Monitorizaţi autovehiculele

Înregistraţi contractele, kilometrajul, alimentările, serviciile şi costurile

Software de management al Parcului auto

Odoo vă dă posibilitatea să gestionaţi toate autovehiculele Companiei, de la contractul de cumpărare până la fiecare lucrare de service.

Puteţi administra tot ce ţine de un autovehicul, cu ajutorul unui sistem de management intuitiv şi uşor de folosit: alimentări, costuri şi multe alte aspecte importante legate de ciclul de viaţă al unui autovehicul.

Monitorizare a contractelor şi administrativă

Monitorizaţi toate contractele pentru autovehicule şi primiţi emailuri de avertisment când un contract se apropie de data expirării. Mai mulţi indicatori vizuali au rolul de a vă aminti când să vă reînnoiţi sau încheiaţi contractul.

Nu va fi nevoie să folosiţi nici un alt sistem profesional de monitorizare pentru autovehiculele companiei ““ cu aplicaţia inteligentă oferită de Odoo veţi putea urmări îndeaproape întregul parc auto, cu doar câteva click-uri.

Urmărire exactă a autovehiculelor

Puteţi atribui un autovehicul unui angajat şi înregistra starea tehnică exactă în momentul predării. Verificaţi şi înregistraţi valorile kilometrajului direct în aplicaţie.

Urmărirea cu exactitate a fiecărui autovehicul este cât se poate de uşoară cu Odoo!

Management eficient al Parcului auto

Înregistraţi date-cheie precum: date de achiziţie, date de întreţinere, sau date de vânzare a autovehiculului.

Înregistraţi cu uşurinţă fiecare autovehicul nou care vă intră în Parcul auto, urmărind întregul ciclu de viaţă a acestuia şi înregistrând orice lucrare de service sau de întreţinere.

Creaţi o listă publică de email-uri pentru newsletter

Modulul Grupuri de comunicare vă va uşura munca