Website integrat

Personalizează fiecare element al paginii web.

 

Realizaţi un website interesant, uşor de particularizat

Utilizaţi blocurile de construcţie şi editaţi totul inline

Editaţi totul inline

Creaţi site-uri frumoase şi interesante fără a avea cunoştinţe de programare avansate. Opţiunea oferită de Odoo de a edita pagina web inline va transforma realizarea de pagini web într-un proces uşor şi rapid. Pentru a edita conţinutul paginii trebuie doar sa intraţi în modul de editare şi veţi putea începe să faceţi modificările dorite.
De asemenea creaţi pagini perfecte prin aşezarea blocurilor de construcţie. Mutaţi-le şi redimensionaţi-le pentru a obţine aspectul dorit.

Design simplu, folosind blocuri curate şi Interfaţă pentru dispozitivele mobile

Fie că e vorba de descrierile produselor, bloguri sau pagini de statistică nu trebuie să fiţi un designer web priceput pentru a reuşi să creaţi o pagină interesantă. Doar trageti, plasaţi şi editaţi blocurile predefinite pentru a creea o pagină web.
Obţineţi un site web optimizat pentru telefoane mobile şi tablete cu ajutorul designului receptiv oferit de Odoo. Astfel, toate paginile se vor ajusta automat la mărimea ecranului.
Cu Odoo, site-ul dumneavoastră şi toate modificările pe care le efectuaţi se vor aplica instantaneu pe orice dispozitiv.

Atrageţi mai mulţi utilizatori

Unealta de Promovare sugerează cuvinte cheie conform celor mai căutaţi termeni de pe Google. Aceste instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare sunt gata de utilizat, fără a necesita configurare.
Google Analytics urmăreşte automat cărucioarele de cumpărături, iar harta site-ului şi conţinutul structurat sunt create automat pentru Google Indexare.

Traduceri automate

Traduceţi site-ul dumneavoastră în mai multe limbi, fără nici un efort. Odoo propune traduceri automate, în urma a ce editaţi pe pagina principală.
Beneficiaţi de traducători profesionişti pentru a traduce automat conţinutul paginii cu ajutorul Gengo. Când editaţi pagina principală, Odoo va realiza aceleaşi modificări în toate celelalte limbi în doar câteva ore.

 Schimbaţi tema cu un singur click

Proiectaţi o temă personalizată sau optaţi pentru una dintre temele predefinite pentru a obţine aspectul dorit pe site-ul dumneavoastră.
Testaţi o nouă schemă de culori şi schimbaţi oricând tema aleasă cu un singur click.

Optimizarea vânzărilor cu ajutorul unui magazin online

Modulul e-Commerce e foarte uşor de personalizat şi de utilizat